long lasting lipstick

Aku nk tanya korang ni if korang tau long lasting lipstick jenama apa yg bagus. Aku da byk kali beli tp bila pakai tak long lasting pun. Hampeh jer...

Sebelum ni long lasting lipstick aku pakai jenama Maybelline mmg bagus la jugak lipstick tu. Aku suka. Tp tu la jenama tu cam susah je nk jumpa kat sini. Tak semua kedai alat mekap ada jual Maybelline. Kenapa yek? Aku pun tak tau. Tu yang nk kene cari jenama lain tu. Minggu lepas aku pun beli la jenama Sephora. Rasanya jenama tu tak de kat Msia. Promoter tu kata long lasting. Long lasting kebendanya... Tak sampai sejam da ilang. Bengang plak aku. Abis €12 aku. Huhhuhuhuhu.

If korang penah guna atau tau any long lasting lipstick yg korang rasa mmg bagus jgn lupa bgtau aku yek. Nak pi beli ni. =)

posted under |

6 critics say:

aRa said...

Avon ade dak sana??? Cover gurl...MAC...MAC la tahan...farah ade 1...tapi tak suka sgt pakai...bab menyala...agagagaga

Izan said...

Avon tak dak, Cover gurl pun tak dak kat sini. Huhuhuhuhuhuhu. MAC ada la tp cam mahal kot. Tak pe la nnt try survey arga. TQ

fauzi said...

izan, erin gune maybelline. so far so good. ever lasting gak la. tp pas mkn atau minum lesap la tp touch up blk. try L'oreal atau Manhattan atau Nivea. ok?

Izan said...

Ok. Nanti izan survey jenama yg erin bgtau tu. Thanks!

NuRuL FaRiHa said...

Kawe pakai lipstik avon...ok tak??
hahahah...ntah low profile sikit tapi aku suke warne dier..(tetiba girlish)perfume aku pon avon tapi paling ku suke designer cosway wangi siot sampai petang....hikhihkhik...i like!!!

PHATABULOUS! said...

beb... i missed a lot la since my internet connection suck!!

try loreal.. tp aku lupa loreal apa. yang body dia warna gold.. ko pakai warna dark gothic kan??

tak pun ko swoh sape2, aku pun tak pe... gi beli lipstick yang dalam sarung hijau yang jual kat mydin tuh...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month