fly to malaysia

Pagi td awal2 lg dlm kul 9 lebih kitorang bertolak dr umah ke Airport Fiumicino. Adik aku da nk balik ke Msia arini. Dia kene check in lbh kurang kul 11 pagi and flight dia kul 1.30tghari. Malaysian Airline direct flight dr Rome to Kuala Lumpur.


Arini punya la ramai org kat airport. Semua org nk gi bercuti. Maklumla skang kang musim panas. Ramai la org g bercuti. Ada gak yang g bercuti ke tempat2 sejuk bab tak tahan panas. Lagipun musim panas mmg la musim bercuti kat sini. Orang nk pergi ke Msia pun ramai jugak. Nasib baik la kitorang smpi awal pg td, klu tidak jenuh la nk beratur.


Biasala cik Shakirah kita. Tgh nak check in pon sempat lg tu nk bergambo. (Nak amek gambo 'hot' beckham kat belakang tu sbnrnya) Tak smpi setengah jam selepas tu adik aku pun abis check in then kitorang nak g breakfast.

Tengok la tu korang. Banyak nyer ice cream. Macam2 perisa ada. Takkan la pepagi da nak mkn ice cream kan. So jamu mata je la... So mcm biasa la kan breakfast apa lg klu tak makan croissant ngan cappuccino.

Pas je abis makan, adik aku terus masuk departure gate tu. Tak boleh nk tggu lama2. Bapak aku nk kene g keje. So tu yg nk kene cepat tu. Aku plak nk kene tggu Mirko datang nk amek aku balik. Mula2 nk suh bapak aku la antar balik umah tp Mirko tepon kata nak amek aku kat airport. So tunggu la kejap. Bila Mirko sampai parents aku pun balik la. Kitorang tak terus balik bab my husband nk breakfast dulu. So i teman je la kan. Takkan nk mkn lg. =)

Kepada Cik Yah (nama glamer adik aku. hahahhaha) Buon Viaggio. See u in Malaysia.

posted under , |

6 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

welcome home cik shakirah!!!hahaha cik yah!!!wahkakakka

aRa said...

Agagagaga..cik yah balik msia sengsorg...sempat ko tgk ais cream...pose bkn main cik yah kita ni...agagagaga...cik yah tak nangis ke??? ;p

fauzi said...

o yee..uitm dh start blajr blk kn? hehehhh..sedih nyer dh berpisah blk. cik yah xnangis ke berpisah dgn keluarga.. sorg2 dok mesia..? huhuu

Mrs.Sheikh said...

bile la i berkesempatan gi sana niiii :)

Izan said...

to fariha - aku selalu promote nama cik yah tu. tp dia marah bab tak glamer katanya. hahahahah

to farah - mmg kaki posing cik yah sorsng tu. dia tak nangis nyer.. tp taktau la kot2 nangis dlm kapal terbang. hehehehehhe

to erin - adik i tu dia lebih sonok dok sorang2 kat msia.

to mrs sheikh - nnt bila bisness da semakin maju leh la dtg melancong ke sini. ok tak my idea???

shakirah said...

kuang ajaq kutuk aku.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month