jalan2 cari pasal

Besok adik aku Shakirah da nk balik Msia. So arini kitorang pun pi la shopping skit2. Dia nk beli segala barang makan coklat2 yang tak dijumpai di msia sebagai bekalan masa depan. hahahaha. Kitorang kuar lebih kurang kul 3 ptg. Bapak aku la kene gi antar bab arini bas, tram sume mogok. So kene la naik kete. Sebelum antar kitorang g shopping, kitorang gi antar adik aku yg laki tu Shariman g hotel tempat dia belajar masakan italy. Ha.. tu la hotel tempat adik aku blajar. Sempat candid dlm kete je bab bapak aku nk cepat. pas antar kitorang dia nk kene masuk keje balik. So masa dlm kete apa lg. POSING!!!!! Tu la keje kami. Muahahahahahah. So kita layan la gambar2 dlm kete. Then balik tu pun kene tggu bapak aku la amek. Nk balik camana bas tak de kan. Arini traffic jam jgn cakap la... Da tu sume g keje naik kete. Arini aku stay kat umah parents aku. Sajer je nk ngada2. Hahahahah. Tinggal laki aku sorang2 kat umah. Sian dia... Tak pe la sehari je kan amore. Bukan selalu pun...

Pas je balik dr membeli belah, lepas letak sume brg kat dlm umah, kitorang pun kuar balik g kedai ice cream kat sebelah umah. Sedap sungguh ice cream klu makan masa musim panas ni. Gambar ice cream tak sempat nk tangkap bb cepat benor cair. So cepat2 la nk kene abiskan... Da nk abis br leh bergambo. Heheheheeh

posted under , , |

5 critics say:

aRa said...

Sakan ko shakira pose...klo tgk balik pic lama kita dulu yg kat depan rmh farah...nak gelak tgk pose kita berempat...agagagaga... shakira cinonet lagi masa 2... lawak²...now...vogue abis...agagaga...

fauzi said...

lorr..adik laki nama shariman gak ker..? sama la plakk!
tp adik pompuan tuh ikut rupe izan gak ekkk! (nama pon beradik ekk..?)

Izan said...

to farah - ish cik farah.. jgn tak tau cik shakirah kita tu rajin bebenor posing. mmd ada hati tu nak jd model. aritu ada org tawarkan dia jd model tp dia tanak.

eh! ada ke gambar masa kita kecik2? nk tgk la. tp jgn post kat blog. malu i. hahahahha

to erin - tu la erin kitorang 3 beradik 'sha'. Sharizan, Shariman & Shakirah

NuRuL FaRiHa said...

aku pon sha gak...farisha wahkakakka,ceh ini shakirah dulu kecik tet nih ader tocang tau skolah convent hahahhaha...

Izan said...

amboi.. dan2 tukar nama cik rieha...nak masuk geng 'sha' ke? kitorang sha kat depan ko sha kat belakang. hehehehhe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month