picnic

Besok cuti....!!! Cuti sempena 'Ferragosto'. Pada hari Ferragosto ni sume kedai2 tutup dan sume org akan pi picnic. So kitorang pun organize nk pi picnic gak ngan kawan2 Mirko. Apa lg mat saleh depa nak berjemur la kat tepi pantai tu. Huhuhuhuhuhu.

Aku?? Aku siap nk bawak payung, nak berjemur apanyer da cukup coklat da. muahahahahahaha. Da le dr semalam sakit pale. Panas sgt skang ni. Besok kita pi cuci mata ler kat pantai yek.

Dok tgh pk nak bawak bekal apa besok ni. Nak kene masak siap2 dr rumah. Nak kene bertolak pepagi buta kul 5 pagi. Kalau tak bertolak wal2 kene traffic jam tghari baru smpi. Oklah nnt next entry kita cuci mata kalau aku dpt tangkap gambar ok. Tunggu....

posted under , , |

9 critics say:

aRa said...

ikuttttt...ngah bosan ni...agagagagaga...buat la bbq tepi pantai...wahhhh...dah lama tak bbq tepi pantai...agagagaga

enrico24 said...

hey kak,hng nk g picnic?xajk aku pun,smpai hati nya ahti hang,aku ngh bosan ni,kat ne hng nk g picnic?

Hilma Rashid said...

have a nice picnic.!

sukahati said...

tak sabau aku nk tunggu gbr2 pendedahan berani...wahahah

eedany said...

wah bestnya cuti!

Enjoy your day izan...nanti share photos yer. Nak juga join cuci mata.

:)

Izan said...

to farah -

kat sini tak de org wat BBQ kat pantai. mana taknya pantai da penuh ngan org.

to shariman -

nnt aku bwk la hang pi tasik ok?

to erin -

TQ Erin!!!

Izan said...

to som -

nnt aku tunjukkan gambar2 untuk korang cuci mata ok?

to eedany -

TQ Eedany. Jgn lupa jenguk my blog untuk cuci mata. hehehehheheh

axim said...

kat italy ada naked beach tak?

Izan said...

to axim -

amboi2 hang. suka no... tak tau la ada naked beach ke tak. tak amek tau pun. heheheheheh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month