hari semakin sejuk

Memandangkan cuaca minggu ni semakin sejuk dan aku tidak berminat langsung untuk keluar rumah, aku pun apa lagi keje mengadap komputer la kan. Oleh yang demikian aku pun merajinkan la diri untuk menukar baju untuk blog aku ni. Apa pendapat korang???
Anyway proses menukar baju ni masih lagi under construction. Sekiranya korang ada cadangan atau pandangan jangan la segan silu untuk memberikan pendapat. Pendapat anda semua amatla dihargai. Rerajinla singgah yer korang. =)

posted under |

7 critics say:

rasp said...

simple and nice nak nak sbb ada butterfly..i loike!

Kujie said...

letak falling object snow ke..hehehe
ada kesan2 dramatik sikit

middaygeo said...

blog dah salin kulit eh..cantik cumanya bila background itam mata aku yg separuh terang ni problem kit la..

ladyell said...

cantik gak...simple n elegant

aRa said...

Cantik gak layout baru hang ni...ade pink...agagagagaga...i pun nak tukar layout baru ni tapi so far cari yg dah di design...smua tak terpikat di hati...sob sob sob...

tensi weiiii nak cari yg baru ni...anyway...pose hang cantik le...

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

wah..cantik!
series
baju winter pon cntik
mcm baju winter camimi gak..

lily lotus said...

sini pun selalu ujan..leh kira musim sejuk gaklah :P

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month