aku punya kerja

Korang ingat lagi tak aku pernah citer pasal mesin basuh pinggan kat umah aku ni. Pagi2 tadi konon2 rajin la nak mencuci mesin basuh pinggan aku ni. Sebulan sekali atau dua bulan sekali hendaklah dicuci supaya tidak berbau. Kalau tak kang abis pinggan mangkuk yang dicuci berbau. Sebelum ni aku tak pernah cuci pun. Ni first time nak mencuci. Camana nak cuci? Kat supermarket ada jual kiub2 bikarbonat untuk cuci mesin basuh pinggan. Tp aku tak beli pun. Mahal nak mampos!!! Aku nak guna bikarbonat serbuk yang ada kat umah jer.

So pagi2 tadi aku pun mula la operasi basuh mesin ni. Yang penting mesin ni hendaklah kosong. Then masukkan 2 sudu serbuk bikarbonat. Selain daripada tu aku pun letak la sabun basuh pinggan skit. Konon2 nak bagi lagi bersih la kan. Tapi last2 tengokla apa yang telah terjadi. Huhuhuhuhuhuh. Ni kes terlebih bubuh sabun basuh pinggan la ni. Hahahahaahahha.




Sib baik la Mirko tak bising. Aku da kecut perut da bila tengok buih2 ni melimpah keluar.

posted under , , |

11 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

wahkakaka main buih2 nih

Erin Rashid said...

waduh..waduh...
mcm mesin penghasilan buih plak jadinye
huhuhu..
tapi takkan la si mirko nk marahkan isteri tersayang nye

Signorina Syima said...

eh... apa lagi.. PARTY BUIH la...!!!

lily lotus said...

ala2 party buih..haha

sukahati said...

wahahhahaha...pandai sungguh la ko, kunun2 nak bersih la yerk...dah terlebih bersih dah tuh

NuRuL FaRiHa said...

mana dier pompuan seksi??kata party 2

sWeEtdARLinG said...

kalo mirko marah, lenkali boleh ajak dia mandi buih kat dalam tu... kekekeke

rasp said...

hahahahaha... ter-extra bersih dah tu...

aRa said...

Agagaga...kat Msia ade dak mesin ni???

aRa said...

Klo Mirko mrh...mrh dia balik...ckp la i tak reti nak cuci...best nya klo ade mesin ni kat rumah...senang idop aku!!!agagaga

Signorina Syima said...

ara, mesti lah ada kat malaysia ni.. tapi mahal gamak nya menatang tu..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month