cerita lama

Tengok la apa da jadi ngan periuk nasi aku. Huhuhuhuhuhuh. Camana periuk nasi aku leh jd camtu. Tu la akibatnya kalau letak periuk nasi dekat ngan dapur. Udah kene bahang api da... Cayor...Nasib baik la skang ni senang jumpa periuk nasi, masa mula2 dulu bukan main payah lagi nk cari periuk nasi kat sini, silap2 kene pos dr Msia la gamaknya... Walaupun da beli periuk nasi yang baru, sejak dua menjak ni penyakit malas masuk dapur telah menular. So apa lagi jom serbu rumah mak mertua kat sebelah rumah. Kahakhakahkahkahkahkah..

p/s: sib baik la mak mertua aku org italy, kalau mak mertua aku org melayu da lama aku kene ketuk. Betul tak korang???



posted under , , |

12 critics say:

lily lotus said...

haha..baik punya mencair..takpe tu kesilapan teknikal yang tak disengajakan

Kujie said...

Ya Allah........baru lagi tu

tak pe..skrg ni mudah nak jumpa...nak beli tak mck dulu2...mahai bukan main.

tapi tu la........sayang la

RiEz said...

hahaha nasib ko baik...aku lom jadi menantu org lagi..hikhikhik

aslina said...

btol3x!! mommy org melayu memang cerewet2 sume...lepak tumpang2 umah membe pun kene cover jadik wanita yang rajin ke dapur. sangat hipokrit. tu baru membe...belum lagi cube2 nak tekel abang dier yang hensem...kalo tak, ntah ape akan terjadi...huhu...

axim said...

takper akak,beli jer yang baru nanti..hehe

rasp said...

uish mmg leh cair sampai cenggitu ek...takpe nanti bila angin rajin dah mai, masak best2 jemput ur in laws plak ke rumah :D

senoritaviolet said...

haha... takpe tuh menunjukkan ko sgt rajin memasak!! heheh...

sukahati said...

betul betul betul

Signorina Syima said...

untung ko. kalau kawin ngn suku sakat melayu asli mampus kena takek... aku nak kawin omputih la..

Erin Rashid said...

tol la
skrg pon kt sini sng nk cari periuk nasi
dulu pon erin siap pos dr msia okkk

atau sbnrnye periuk nasi tu mmg dh ada lama kt sni
erin je tatau nk cari kt mana masa awal2 dulu
hahahha..

sWeEtdARLinG said...

ya allah... gitu dah rupanya periuk nasi ko?

aRa said...

Agagagaga...pernah terjadi kat rumah kitaorg dulu...lawak²...terus skrg ni jauh btl dr dapur masak...Agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month