aku nak bela anak singa

Korang ingat lagi tak kisah yang sungguh touching yang pernah aku ceritakan tak lama dulu.




Bulan lepas Mirko belikan buku ni untuk aku. Tp baru dua tiga ari lepas aku amek mood nak baca sebab buku ni tulis sume dalam bahasa Italy. Dalam buku ni banyak sgt gambar2 singa ni dr kecil smpi la dia besar. Sungguh kiut. Aku pun nak jugak pelihara anak singa. huuhuhuhuhuh



p/s: kalau nak tgk gambar2 yang terdapat dlm buku ni, sila google Cristian the Lion

posted under , , |

6 critics say:

happyichigo♥ said...

just remembered i saw ur post about this lion long time ago..tak sangka jumpe lagi..hello!! cute ya lion tu...masih kenal tuan die..i pun nak baby lion lah..hee hee..

luv,
dira

bspotgurl said...

izan, time singa ni kecik wokey la,, bila dah besor.. silap aribulan lain pulak kes nanti.. hihik

sukahati said...

ader documentary psl singa neh tau...tapi tuh la...tatau ader video ker tak ;p

lily lotus said...

huhu..suka suki jer ko..tp ok gakkan..senang klau ko ada anak takyah beli bear2 segala ni..real punya singa ada

RiEz said...

huhu comel seh....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

N sgtt takot gn binatang berbulu ni...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month