halloween di italy

Kat Msia ada ke sambutan haloween ni ha? Kat italy plak mana2 je penuh ngan hiasan 'Happy Halloween'. Kat skolah2 pun akan ada sambutan halloween ni di mana kanak2 akan berpakaian beragam.


Sempena halloween ni org2 kat sini akan wat biskut. Raya la katakan. Tp yang peliknya biskut raya halloween ni bernama 'Ossi dei Morti' yang bermaksud 'Tulang si Mati'. Tak de nama lain ke nak letak. Dgr nama pun cam takut je nak makan. Hahahahahah

posted under |

17 critics say:

Erin Rashid said...

hai...tulang si mati siapala yg dia amik buat biskut. heheh

btw, kt msia tadak la. cuma kedengaran berita ni dari dlm radio je..huhuuh

tp kalo smbut kt msia mcm takut la. sbb hantu2 kt msia seram2.. hehhe

CikMin said...

eeewwww..nama sekut tu...seram la...izan makan tak?sedap ke...hehehe...hepi haloween...

sWeEtdARLinG said...

yang aku perasan, ada gak laa market jual equipment halloween ni tapi tak byk laa kan..?

ko sanggup ke makan biskut tu? apa bahan dia?

Scha said...

Izan
semalam kat cinemax
semua citer hantu
kat sini tak sgt
celebrate halloween
ade setengah tempat kot
kalau yg youngsters maybe
dorang buat party sendiri
izan nye halloween costume
ape eh? Happy weekend!~

Izan said...

ERIN -
hahaha.. betul gak kata erin tu. hantu kat msia sume seram2. silap2 ada gak org leh pengsan bila bukak2 pintu kanak2 mintak coklat depan rumah berpakaian serba putih sambil berkata trick or treat.

CIKMIN -
saya tak makan la plak semekut tu. tak menarik perhatian. mmg seram nak makan pun ada. ahahahah

SWEETDARLING -
mmg la aku tak sanggup makan biskut tu weh... bahan2 dia aku pun kurang tau la..

KAK SCHA -
saya tak celebrate pun halloween. budak2 jer yang bnyk berpakaian halloween. org dewasa agak kurang =)

RiEz said...

labu tu comel ok...nak 1 hikhihik

Ms AiReEn MoHd said...

tetibe ko akakn keriru ngan aku kan..apsal aku byk komen ko..pasal satu jerk aku nak adiah..wakakakak holloween semlm ade party @ star hill area tak silap aku...hikhik happening ekk..tapi aku tak pg pun sebab bru ade kematian....ok next komen lak

POSH76 said...

sana halloween mesti meriah....hehe

Izan said...

FARIHA -
camana nak bg, aku pun tak de. hahahahah.

ERYN -
sila komen. jgn tak komen.

POSH76 -
meriah tak meriah sgtla.. biasa2 jer. maybe kat amerika lg meriah kot.

Cik N said...

adeke name makanan cenggitu....ish3...[geleng2 pale..]

pudding pie said...

bpe lama ek halloween kat sane??
kalo kanak2 mesti best kan sbb dpt gula2 free

bspotgurl said...

Dekat Queensbay Mall kat Penang, cantik gak dorang buat deco for Halloween ni... tapi I tak sempat nak snap picture... Kalau I nak gi halloween party, I rasa nak pakai ala-ala Emily the Strange laah

lily lotus said...

weekend haritu kat movie astro byk klua citer halloween..scary u..hohoho

rasp said...

bila time2 halloween nie...
i bersyukur sgt i dok kat malaysia ....
coz i nie raja penakut hahahahaha
tak leh bayangkan kalo i dok sana..
hahahaha

Ms AiReEn MoHd said...

tu kat candle tu nugget ker weh???konpius jap

@xiM said...

aritu kat HRC bali tak sempat nak tengok SHOW malam Halloween sebab dah nak balik..huhuu

BeMiE said...

kekeke tulang si mati... ni nk makn pun takut ni.. huhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month