kategori 'rock italiano'

Cuba korang dengar lagu rock org italy. Actually lagu ni lagu lama cuma sejak akhir ni selalu dengar kat radio. Sangat suka dengan lagu ni. Dengar pasang kuat2 baru ada feel.




p/s: jangan tanya aku apa maksud lirik lagu ni. Aku cuma dengar jer. Hahahaha

posted under , |

7 critics say:

rasp said...

kalo u tak phm...
me lagik lah hahahaha

POSH76 said...

kalu minat rock leh ler layan...huhu

aku layan rock kapak jadilah

Izan said...

RASP -
hahahha.. sama2 la kita tak paham =)

POSH76 -
layan kan ajer...

BoyLobo said...

rock kapak....satu mende aku tak paham song word jerk..head banging jerk la ni

Ms AiReEn MoHd said...

ni tak adil sekali lagik aku kene taip kat sini....pasal lagu rock kapak italioano ni....huuhuhu copy paste ayat boy pun da tak leh...

BeMiE said...

ermm...apa makne litfiba...

Anonymous said...

mengapa tidak:)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month