cerita pasal nuffnang

Firstly nak ucapkan terima kasih pada semua pembaca

Tak kira la silent reader atau pembaca yang setia mengomen kat sini. Terima kasih juga pada semua nuffnanger yang rajin dtg klik2 kat sini. Memandangkan kat tempat keje aku leh online kejap jer, selalunya aku akan bertandang blog korang waktu pagi tp time tu sume nuffnang masih tdo. Tp aku akan bertandang semula blog korang untuk klik2 di malam hari. Bab tu bila malam aku selalu tinggalkan komen jalan2 tengah malam =)

Nampak gayanya dalam carta 'Blogger of The Month' tu Eryn telah mendahului carta dengan megahnya. Ada ke sapa2 nak saing Eryn ni. Apa2 pun kepada sesiapa yang berjaya menduduki tempat pertama dalam carta harus la capture image tu pada hujung bulan sebagai bukti dan emailkan kepada aku kat puerile_82@yahoo.com

posted under |

18 critics say:

Prettysnapshot said...

Alalalala cat tu tomeynyeeeee meh sini meh nak peluk takmo lepas, so fluffyyyyyyyyy gewamnyeeeeee meowwwww hey kitty kitty,
izan kak scha nak kidnap leh tak? :P
Tahniah Eryn Yayay dpt present yayay dapat present =P

bspotgurl said...

Ishk ishk.. kucing gemokk

SJB said...

Cute cat.

neezareef said...

cantik je tucin tu jd penghias n3

POSH76 said...

tomeinyer tuceng...tahniah utk eryn...u are lucky girlss...hehe

Cik Pah said...

gebunyer kucin tuh.. cantik jer bulu dia.. mengerbang

Dee said...

cutenya kucing..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

jom klik2 nuffnnag skg kn kak..same2 mbantu gtusss...

sWeEtdARLinG said...

tahniah kepada pengomen, yang pasti aku tak lebih satu entry satu komen sahaja

LeNgGaNgKaNgKuNg said...

izan.. kucing ko tu bg sms kat aku dia nak dok ngan aku laa.. sian dia.. camne nak buat nuffang tu ekk? x reti laa.. ermmm..

lily lotus said...

susahnya nak kalahkan eryn tu..hihi

~ujicham~ said...

gambar tak berkenaan ngan entri.. tp i like... i love eva.

aslina said...

geramnye tengok evaaa~~!!!

huhu...saye selalu komen kat entry akak yang ade gambar eva je kan?

Ms AiReEn MoHd said...

jap jap...da kire pemenang ke?lum kan...aku tak paham aku kene capture ape...ko jelaskan kat blog aku ngan terperinci babe...sumpah aku blur skang...terkial kial kat depan pc ni..

Ms AiReEn MoHd said...

nuff ko tak der...aku tgh biul pk ape maksud ko kat entry ni..capture email kan kat ko mende???

Ms AiReEn MoHd said...

ehh jap pastu ape kes semua tahniah kat aku ni/...wkakakaaka wat banggang lak..ye aku tau aku tu duk tangga atas ..kalau jatuh sakit tu..ekkekeke...jap weh da tutup kontes ker hah?syarat nyer ape plak...aku tak paham la ko ni...capture gambo kucing tu ker...ape ker?

rasp said...

gorjes nye si dia berposing...eva kan :)

RiEz said...

eeeeevvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahhaa aku suke panggil eva gitu...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month