masuk panggung






Kat Malaysia ada tak kuar citer ni??? Sabtu lepas pi tgk citer 'Planet 51' ni kat wayang. Orang punya la ramai. Tak pernah2 kene beratur beli tiket panjang camni. Ni gara2 org sume nak tgk citer '2012' dan 'New Moon.' Aku lak nak pi tengok citer kartun tu.


Best jugak citer 'Planet 51' ni. Lawak. Certain2 part mmg gelak giller. Certain2 part lak cam slow skit. Actually ni first time aku masuk panggung tgk citer kartun. Mirko tak minat tgk citer cenggini. Jangan harap la dia nak temankan aku. Last week paksa punya paksa, pastu kawan dia pun kene paksa ngan awek dia, last2 kitorang berempat pun beli tiket pas makan malam.

Masuk2 panggung tak smpi setengah jam aku dengar bunyi org berdengkur... Rupa2nya Mirko da tdo la wei... Hampeh tol. Dalam panggung org gelak2 dia leh tdo la plak. Dia mmg tak minat nengok citer cenggini. Kene paksa ngan aku punya pasal tu yg dia mengalah. Tp dia mmg da kata da dia akan masuk panggung untuk tdo =(

Sapa yang da tgk citer ni. Best ke tak? Nampak cam best, tp jgn harap la dpt tgk kat wayang. Ada gak Mirko tdo lagi.

posted under |

18 critics say:

Delimasari said...

sis pun xminat citer cenggini
gambar kartun hidung besar erkkkkk..

Delimasari said...

cite kartun

:: p R i n c E s S _ N :: said...

da lamerr sesangatt N x tgk muvee ni...

elle said...

Izan, sy dh tengok planet51 tu, kira ok lar.. rasa UP, Madagaskar2 lagi best!! Citer crismes carol tu mcm best kan... nanti la, lps raya haji kot g tengok.. hehehe...

SharHanah said...

Yer la Izan, lau kita tak minat satu movie tu, dah tentu kita takde feels nak follow cite tuh... maka, kita akan tertido juaa... muekekeke... ur husband like me! Tido dalam panggung.

neezareef said...

cam comel jek...

Prettysnapshot said...

Lom tgk citer ni, mesti best jim carrey yang berlakon dengan gelagatnye yang bersahaja, Best! =)

lily lotus said...

wakakaka..camne leh tido mirko..siap bagitau awal2 tu..hihihi

POSH76 said...

org lelaki beselah....cuba citer eksen...elok jer cerah mata dia sampai habis...hehe

~@k1 is @utuMn!~ said...

sume movie x smpat tgk lagi..
adoii aii!

Dee said...

mesti mirko x minat cartoon..dh tgk ke new moon?

Ms AiReEn MoHd said...

MEH AKU MEMANDAI MEH...CITER TAK BEST...PELAKUN KAKAU..WAKAKAK SIALAN JER AYAT KOMEN AKU KAN....aku leh teman mirko..seab tgk muvie aku pun selalau bongkang..boy jer yg tgk..aku beli tiket tuk tido dlm panggung

♥TeE♥ said...

Tee dah tgk Xmas carol tu...oklah..animations bagus..ala jln cite mcm bagi keinsafan sikitlah kepada watak utama tuh...supaya berubah..overall ok jer:)

rasp said...

aduh me mmg dah lama tak jejak kaki ke wayang....
sejak dah ada sapphire laaa....
mau dia buat wayang sendiri kat panggung tu nanti...
i pun tingin nak tgk yg christmas tu ....kena tunggu dvd laaa....

SJB said...

My kids love this movie.

Prettysnapshot said...

weekend ni nak tgk cite ni yay, dah booked tickets :)

*kak scha klik christmas carol for izan kat between content ♥

Ms AiReEn MoHd said...

nuff tak der....aku baru nak klik nuff yg tunjuk citer kiemes kerol ni tak der lak...huhuuuh

wawan said...

2012 best

planet51..best ke?hurm.. mcm ngantuk je tgk hari tuuu

xmas carol 2x best!!! cite charles dicken..mesti la best!!! =)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month