raya korban

Kat M'sia skang ni mesti tgh sibuk2 nak raya skang ni kan? Aku lak kat sini tak perasan pun yang raya korban da dekat. Apa2 pun selamat bercuti, selamat hari raya dan selamat berkorban kepada semua pembaca2 blog ThE sToRy oF mE.


p/s: aku pun ada sekor lembu kat sini ni. =)

posted under |

13 critics say:

Dee said...

salam aidiladha izan..

adaNiff said...

comelnye lembu.. hehe..

Selamat Hari Raya Qurban :)

Diarihatiku1976 said...

lawak ler ... oklah maaf dari akak gak ekk..

♥TeE♥ said...

Selamat menyambut hari raya korban Izan and Mirko:)

sWeEtdARLinG said...

aku pun tak excited sangat dengan raya haji niii

rasp said...

iyelah kan sis...manalah u nak prasan...hehehehehehe

Neway, Slamat Menyambut Aidiladha to you too sis :D

Prettysnapshot said...

Salam Aidiladha Izan & Mikro =)

tipahvogue said...

aku tak balik kg pon nokss..lepak umah memalam hari layan takbir raya sesoang! huhuhuhu

SJB said...

Same to u.

Tny said...

Hi Izan Dearie..
Pe khabar? Lama tak singgah ke sini.. So cmna plak persiapan beraya hj di sana?

Klo tak semeriah sini pun takpe.. Have fun with your own ways.. :)

arang67 said...

comel lembu tu..heheh

Ms AiReEn MoHd said...

wakakak lembu la sgt besor ibu jari hulk hogan tu hah...huhuhuhu

RiEz said...

wahkakaka meh2 aku potong pale lembu nih

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month