kusangka tipu rupanya betul

Pagi semalam rakan sepejabat aku tunjuk video ni kat kitorang. Iklan air Evian. Aku beria2 kata video ni guna 100% animasi 3D. Zaman skang kan pernuh ngan teknologi. Macam2 pun leh wat. Cuba korang tgk video kat bawah ni.




Disebabkan perasaan ingin tahu aku pun cuba melayari youtube cari info pasal video ni. Last2 terjumpa lak the making of pasal iklan ni. Rupa2nya baby2 ni sume wujud. Aku mati2 la ingatkan baby2 ni hanya rekaan semata2.


p/s: dasyat betul penangan air Evian ni yek. Kalau korang nak anak korang pandai menari cenggini sila bg derang minum air ni =)

p/s lagi : air Evian punya la mahal. Bukan setakat kat Msia jer air ni mahal, kat sini pun sama. Mahal nak mampus. Kalau tak silap aku air ni keluaran org Perancis. Agaknya dr gunung manalah derang amek air ni smpi mahal sgt ha???

posted under , |

15 critics say:

neezareef said...

pkai kasut roda ke baby2 tu..btl2 ni???? wah kagum sehhh

RiEz said...

weh Ku suke iklan nih

CikMin said...

lorrrr..ijan baru tau ke video ni betoi....cute kan budak2 tecik tu sume...aihhh...mmh mahal la air evian tu..dulu masa keje servis..rm8.00 tu sebotoi kecik..

Maswani said...

la, real rupanya..saya pn igt tu teknik 3D ke apa masa tgk tv hr tu..
mmg power lah cara dorg bt keje kan..

Dee said...

harap2 betullah air dr gunung ye tak..

eya said...

da tgk da bideo ni..tau bdk tu ujud..hehe..comey2 giler bdk2 tu.
Suke tgk aksi melompat n melekat kat pagar dawai tu.

Delimasari said...

oo yer ke? leh ke kte minum wehhh
blurrrr sekejap...

Scha said...

kagum tengok
pasni nak belilah
air Evian mane tahu
dpt baby yg pandai ber'
roller skate hehehe :)

Erin Rashid said...

oh ye..tambah info izan..
evian tuh air no. 1 ke atau no,2 seluruh dunia
kalo kt msia, sebotol 1L tuh dah harga RM8++
yg lain baru takuk RM2,3 jer..
tgk tuh bezanyer
tapi kalo nk tau,
kt german erin minum evian sbb nk elak minum air masak kuar dari pili sana, kan penuh kapur! evian la rasa mcm air kt msia.. heheh

BeMiE said...

rasenya dia ambik dari gunung jerai kot.. pastu dia ambik bwk gi perancis.. tu yg mahal tu...

Cik Pah said...

takutlah cik pah nk bagi air nih kat anak2 cik pah.. kang tak pasal pasal dia buat aksi lompat tuh kan .. huhuhu.. anyway.. mmg superblah video nih

cinderellatulin said...

comel2 la baby nie...real tul tengok aksi diaorg ..gigit jari jap terpaku nengok video nie :-)

Mrs. GordoEdi said...

wah selama ni aku pun ingat teknik 3D je...betui ghupe nye..huhuhu

sWeEtdARLinG said...

aku pun dah lama jumpa iklan ni, pun ingat ni semua 3D punya trick.. syoknya casting baby2 ni semua... cam muka baby negro kat depan tu masa lam video the making

~ Lady ell ~ said...

sooo cute.syok je tengok gelagat babies nih.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month