muka hadapan surat khabar

Muka hadapan surat khabar semalam. Setiap pagi lepas keluar dari train nak amek bas untuk ke pejabat aku akan ambil paper untuk dibaca semasa aku dalam bas. Paper kat sini diberikan secara percuma kepada semua pembaca yang keluar dr terminal keretapi. (tp tak semua paper percuma, hanya paper metropolitan jer yang percuma, kalau tak bankrupt la weh)

Pagi2 dengan tak breakfastnya aku tgk first page paper semalam, tetiba aku rasa terliur. Mana taknya korang tgk la iklan coklat Ritter Sport ni. Melampau betul. Sapa yang tak terliur kalau tgk coklat besar gedabak cenggini. Sib baik la aku tak makan paper tu kan. =)


- klik kat gambar untuk penghayatan yang lebih -


p/s: kenapa aku ayik citer pasal iklan jer ha? hahahahhahah

posted under , |

12 critics say:

Cik Pah said...

wargghhh...cantik menarik tertarik mmg daboooommm...

Cik Pah said...

oppps.. luper lak..mmg sedap ker choc nih izan ?

Dee said...

mcm kt kl..paper The Sun diberi percuma utk sapa yg naik lrt, monorail, komuter..

RiEz said...

izan muka hang dah kuar kat bunga nuffnang tepi ni...aku sempat capture ti aku email hang...

@xiM said...

minat bidang pengiklanan pulak kaa..hehe

Delimasari said...

best juga ada paper percuma..
kami kat cni paper SUN

sWeEtdARLinG said...

sib baek bukan bulan posa...

anemachey said...

sedapnya..siap berlapis2 tu...

BeMiE said...

apalagi... jom mkn coklattttttt nyum nyum

Erin Rashid said...

izan, bebaik.. tuh air liur dah meleleh lagi
cpt cover sblm org lain nmpk
hahahha

rasp said...

mmg terkecur je tgk coklat tu...

Ms AiReEn MoHd said...

oo aku lum komen ehhh yg muke surtat kabo yg ni..

okeh meh aku komen...ni ape kejadahnye...ehh jap pandai ko bace italiano ni ekk..hahaha pakah aku taip tu italiano plak?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month