dasar orang italy

Orang Italy kalau bab parking kereta mmg la diorang main belasah jer. Diorang ni mmg gamble giller. Tak heran sgt pasal undang2 jalan raya. Adegan yang selalu dpt kita lihat dikawasan2 parking kereta kat Italy ni especially di Rome =)

Kat depan tu ada pokok, diorang main parking jer kete kat depan pokok tu. Tak kira la kereta diorang terkeluar smpi tengah2 jalan. Huhuhuhuhuhu


Kereta Smart kat sini lagi la. Selalu sgt parking camni. Kalau parking tu kecik mmg muat2 untuk kereta Smart. Maklumla Smart kan kecik jer. Klik untuk tgk gambar dengan lebih jelas.

p/s: bab tu la aku mmg tak berani nak bawak kereta kat Rome ni. Pemandu2 derang sgt ganas bawak kereta. Lebih dasyat dr pemandu2 di Malaysia.

posted under , |

10 critics say:

sukahati said...

aku ingat kat Malaysia dah cukup ganas dahh :p

neezareef said...

parking asal bleh je ek..x kena clamp ke tuh

sWeEtdARLinG said...

kalau kat mesia boleh parking suka hati macam ni, lagi haru biru gamaknya....

atty's said...

gila ar diaorg ni ye izan ..kalo terlanggar ke kete diaorg ..diaorg marah tak ?

BeMiE said...

Perghhhhhhh lagi hebat driveer rome ni.. ganaz giler.. maklumla negara mafia wakaaka

Dee said...

fuh..x syg keta ke..kalo kt m'sia dh kena hentam kot..kihkihkih..

rasp said...

mak aiiii...
leh main selit celah bedah gitu lak ek...hehehehehe

Scha said...

izan~
aiyoyo dorang parked
camtu ke? policeman
tak fine? kalau
kat msia gerenti kena
kunci kan, *zone kunci
hehehehehe :)

POSH76 said...

ingatkan org mesia jer cam gini...hehe

Ms AiReEn MoHd said...

ha tu mmg kes kuang ajo berapai tu....kalau aku aku sign keter die ngan konci tu..padan kan muker die...kekekekekek

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month