sedih

Akibat tengok banyak sangat citer sedih sepanjang minggu lepas, perasaan aku minggu ni agak tidak tenteram. Rasa sedih jer. Huhuhuhuhu.... Nanti bila aku da abis bersedih aku akan update blog. Nak update blog pun rasa malas jer la skang ni. Ni mesti sebab bulan nak mengambang gak ni. Tu yang perasaan tak berapa nak betul skit dua tiga arini.


posted under |

8 critics say:

RiEz said...

uwaaaa izan sama la aku...stress sedih...isk isk macam2 lagi...

sWeEtDaRLinG said...

aku pun gitu gak ko... tgk cerita membawak ke luar.. hahahaha

lily lotus said...

astaga..selamat menceriakan kembali perasaan yer! watch more fun movies tau

Delimasari said...

tu la, mcam kurang cite izan
rindu nak baca tau...

missgee said...

Sedihnyerr..

P/s:Sila Kawal emosi sedih itu biar bertukar menjadi happy :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

namo sedey2 ekk sis...cheer up!

ikiqzana said...

biasa la.. bila tang nk dtg tu.. mcm2 perasaan dtg.. huhuhu..

sama la gan kita.

rasp said...

time2 bulan mengambang...
semuanya rasa cam tak betul je kan..
mood pun down je...huhuhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month