cuaca buruk

Cuaca kat sini semakin hari semakin sejuk. Tapi salji tak turun2 gak pun. Geramnya... =)

Pagi semalam semasa on day way nak pergi train station, kabus sangat la tebal. Tak pernah aku nengok kabus setebal ni. Pandangan sungguh terhad sekali.

Tp dalam gambar yang aku amek ni tak berapa nak nampak sgt kabus yang tebal tu. Maklum la tak abis belajar lg ngan Mirko. =)

Sejuk siot pagi semalam. Cermin kereta semua beku. Jenuh nak kikis ais. Rumput2 pun beku gak. Atas rumput penuh ngan ais.

Kabus yang tebal ni membuatkan kawasan ni sungguh misteri. Haahahah. Tp cantik kan. Saya suka =)

p/s: kat bahagian utara Eropah sajli turun dengan lebat sekali. Planning nak pi Berlin ujung bulan ni terpaksa dibatalkan kerana minggu lepas kapal terbang Air Berlin terbabas semasa mendarat di lapangan terbang akibat salji tebal. Banyak flight dibatalkan sepanjang2 minggu lepas dan minggu ni. Tu yang aku sedih tu minggu lepas, planning nak bercuti terpaksa dilupakan buat sementara waktu. Huhuhuhuhuhu

posted under |

11 critics say:

Delimasari said...

klu mcam tu izan.. mmg pakai baju tebal yerkkk... sejuk sungguh tu ...leh main salji .. tp jauh sanan...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

tgk pics pon da nmpk betapa sejuknyerr.....grrrr...

kakngah said...

aiyak!!! sgguh misteri..
serammm....

Dee said...

alahai siannya u..tp cantiklah viewnya walau berkabus..

SharHanah® said...

Makkk aiiii, macam dalam peti ais jer... tak dapat bayangkan, ni kat opis pakai aircond pun dah sejukz tahap babasss.... inikan pula salji..

Maswani said...

teruk gak cuaca tu ye.. duk tgk dlm tv pn asik cer salji tebal kt oversea. cuaca dunia dh x menentu skang ni..

--view cantik tp harus berhati2 kan..
take care izan kt sana..

lily lotus said...

hazab gak ekk kalau cuaca teruk camtu..kalau tak biasa boleh mati kesejukan..haha..take care beb

iva saionji said...

wah bestnya sis....tapikan malaysia tetap dihatikan..walaupon xdak salji..xsapat bayangkan ais beku kat cermin keta...

missgee said...

sujuk ehh..
Mesti best minum air sujuk nie..
hati pun sujuk..
hahahaha

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Rome tak de salji lagik??? Hhhhmmm... Musim sejuk tahun nie nampak agak teruk berbanding last year... Harap Rome tak banjir macam tahun lepas... ::.

rasp said...

mmg skarang sana musim sejuk yg teramat ek...
tgk pics tu dah terasa sejuknya...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month