lama menyepi


Kenapa lama aku menyepikan diri??? Actually lately aku sangat sibuk kat tempat kerja and jarang tangkap gambar untuk post kat blog ni. Mirko pun bising bg hadiah kamera baru tp tak guna pun. =)

Thanks kepada semua blogger dan kawan2 yang tanya khabar dan rajin singgah blog ni. Sayang korang semua. =) Ok... Let's amek feeling untuk rajin update blog.

posted under , |

12 critics say:

lily lotus said...

wahh..makan katne tu..cewah camlah aku tau katne kalau ko bagitau kan :P

kakngah said...

patut pn dh lama tak terserempak ms blogwalking...

SharHanah® said...

Rajin²kan diri meng'hupdet' blog yer izan, takut nnt ada org winduuuu ... actually, sy suka sgt blog izan! keep blogging ya ☺

iva saionji said...

hehehe..feeling kak..feeling..iva bz skit so feel nak update tu agak kureng gak..aduh...tension..

missgee said...

Selamat Rajin (^.^)

Diarihatiku1976 said...

bestnya dapat kamera baru

Delimasari said...

cewahhh - dpt kamera - sonoknye..
mood dtg kembali === bagus222

suhaila-ab said...

sama ler kita...bz betul2 dan kadang tu bz buat2...tak sempat nak jengah umh..

JMR said...

welcome back:-)

Missing Cat said...

lame tak dgr cite ko jugak...aku pun sibuk jugak...msg2 sibuk dgn life sendiri kan...aku harapla ko husband n wife sehat n hepi kat sana...

Joyah Sempoi said...

memang pun izan..nak update blog nih, kekadang kena dgn mood..macam kitajugak, ader masa rajin..ader msa, malas sungguh tak terkata..hehehe

rasp said...

welkam back....
dah lama rest, mesti byk nak diupdate :D

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month