layan tag

Si Katak Ijau, kawan Se'UiTM' aku masa Diploma kat UiTM Alor Gajah Melaka dan juga Ijazah kat UiTM Shah Alam di mana kitorang satu fakulti iaitu Pengurusan Pelancongan, mengetag aku untuk menjawab soklan2 ni. Kawan aku ni actually baru jer menjinak2kan diri dalam dunia blogging. Walaupun baru, rajin update blog minah ni. Oklah, jom layan tag kali ni.

1. go to your photo files, select the 8th photo folder.


2. select the 8th photo in that folder.

3. post that photo with the story behind it


Aku pernah wat entry pasal gambar ni. Malas nak cerita panjang, sila rujuk entry lama untuk keterangan gambar tersebut =)

4. then challenge 8 blogging friend to do the same.

Aku nak tag 9 orang instead of 8 orang boleh???? Nama2 di atas, anda di tag. Hahahahaha.. Best pulak kekadang tag org ni =)

posted under , |

9 critics say:

Kniedaz said...

saya dah wat tag ni..hehe..best gak wat tag macam ni..

Delimasari said...

aduhhh IZAn!!!!!
tag yer...

Katak Ijau said...

hahaha......intro yg bagus..
aku sukeee...muahaha

SJB said...

Saya sudah kena tag macam ni juga heheh. Jadi I kena buat lagi kah ni or tak payah sudah?.

lily lotus said...

ahaks..aku pun dah pernah buat..huhu..tahun 2008 kot..gila tak ingat dah :P

Dee said...

sib baik x kena..lgpun dh penah buat tag ni..

rasp said...

terkezut tetiba nampak nama i...
rasanya dah pernah buat tapi tak pe,
akan ku buat, insyaAllah...

Delimasari said...

wuiiit - semua pernah wat yer...
nnti menyusulllll ==

Ms AiReEn MoHd said...

sebaik la gambo senonoh..kalau banatai gambo tah hape hape pegcan aku...ngeeee...aku cihat dak izannn....

aku kan ker ade masa-elah kat opis yg mengila kan aku jap..tambahan aku naik malas sudehhh..now da rajin da pun..ehehehhehee...ko pun duk buh gambo tumbuhan mekar jerk hah....hati bunga bunga ehhh...hehehhehehe

halamak tu la..aku ni tak leh komen...kalau komen leh jd entry..panjang melebo ko!!!sowi beb...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month