cuaca buruk


Minggu ni cuaca amat buruk sekali. Hujan memanjang dan suhu berubah menjadi sejuk balik. Sepatutnya skang ni musim bunga, dah tak sejuk lagi. Tp perubahan cuaca yang tak menentu minggu ni menyebabkan suhu turun dan semakin sejuk. Ramai jugak yang demam dan selsema akibat perubahan cuaca ni. Termasuk la aku yang da beberapa hari selsema ni tak baik2 lagi.

posted under , |

21 critics say:

mEMYselfandi said...

gelapnye awan....

bspotgurl said...

Semoga cepat sembuh kepada sesiapa yg sedang sakit.. huhu I pun tak sihat ahh

Missing Cat said...

bahaya ni babe bab2 selsema tak baik2 lg ni..kat msia skrg virus H1N1 tu dah kembali ok, kira second season of the disease lar...bahaya tu...

mrs.ecam said...

alahai ciannyer...kt msia pong cuaca x menentu la...klu dldh tau dh hjg taun musim tengkujuh n musim ujan...skang nie bkn hjg taun pong leh ado musim ujan....ermm smoga cpt sembuh yek...amin

:: p R i n c E s S _ N :: said...

msia pon musim x menentu skg ni...t8 cre sis..

Signorina Syima said...

itu la.. sini pun macam tu.. macam nak demam pun ada cuaca tak betul ni...

~ Lady ell ~ said...

tengok awan mendung tu rasa mcm nak runtuh je..take care izan..semoga cepat sembuh..:)

Dee said...

kalo gitu..take care ye izan..

¶A.K.I¶ said...

ujan sntiasa...
yup2..cuaca skrg sgt2 xmenentu...
evry evening pon slalu ujn ribut~
hurmmm

Kniedaz said...

semoga cepat sembuh ^_^

lily lotus said...

uish mcm dlm filem seram tau pic tu..hehe..apepun take care kay

NenekPenne said...

cuaca buruk tapi view cantik..

take care ya..

SJB said...

Same here. Benci betul lah. Apa boleh buat lah. Take care.

Izan said...

MEMYSELFANDI -
kat sini kalau nak hujan awan mmg gelap...

BSPOTGURL -
thanks... semoga u pun cepat sembuh...

MISSING CAT -
kat sini skang mmg musim selsema bb suhu turun secara mendadak...

MRS ECAM -
rasanya skang ni seluruh dunia pun cuaca tak menentu... =(

Izan said...

SIGNORINA SYIMA -
bila cuaca tak menentu kekadang mood pun tak menentu jugak, kan?

PRINCESS N -
thanks dear...

LADYELL -
tu la kan... thanks ell...

DEE -
thank you dee...

Izan said...

AKI -
Msia pun skang musim hujan. Teringat masa balik msia bln 5 thn lepas. Hari2 hujan di waktu petang...

KNIEDAZ -
thank you...

LILY LOTUS -
udah... filem seram la plak... ko ni tetiba wat aku takut la.. huhuhuhuh

NENEKPENNE -
thanks... tu view kat depan rumah kitorang... =)

SJB -
nak wat camana... cuaca skang ni tak menetu. =(

atty's said...

tak sht ke izan..getwell soon ye .jgn lupa makan ubt

Mario said...

kat sana yang pasal gunung berapi tu tak kene ke...hehe soklan mmg sah fail geografi...ekeke

Izan said...

ATTY'S -
thanks kakty..

MARIO -
kat sini masa mula2 gunung berapi tu meletup tergendala la jugak semua flight. tp hanya untuk beberapa hari sahaja. harap2 kali ni tak la seteruk aritu

Ticer Syah said...

sini pon musim batuk n selsema.. chicken pox sedang sibuk melanda gak..haiaaa

Cath J said...

woiiii gelapppp nyer.... menakutkan pulak tu... ishh ishhh ishhhh...

Take care..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month