mahu tapi malas

Sebenarnya da setahun lebih aku guna template yang aku guna skang ni. Kekadang terasa untuk tukar template baru. Bukannya tak de template yang cantik yang aku berkenan, tp sayang nak tukar kepada template baru. (Malas pun ada gak sebenarnya) Terasa serasi dengan template yang aku guna skang ni. Ntahla... Adakah korang blogger2 yang lain sudah bosan ngan template aku ni. Wajarkah aku tukar template baru?

Letak gambar Eva sebagai model yang malas. =)
Happy weekend semua... Have a nice weekend...

p/s: kat sini hari2 hujan.. nak keluar pun malas...

posted under |

15 critics say:

ninaneno said...

geramnye tengok eva... heh.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

boley jekk sis klo nk tuka...sis kn manyak pic cantek2...

mEMYselfandi said...

comel eva ni!=))
bulu pon cam best je=))

NenekPenne said...

comelnya kucen u...
thinking of nak adopt satu kucen

Dee said...

dee pya rabun..dee ingatkan alas kaki warna putih td..cam sheep fur tu..rupanya eva..cutenya..putih melepak..mcm snow..

Izan said...

NINANENO -
dimana ada entry eva di situ ada as, =)

PRINCESS N -
nak kene pikir masak2 dulu.

MEMYSELFANDI -
mmg best pun gomol dia. tp pastu badan kita pun penuh ngan bulu dia. huhuhuh

NENEKPENNE -
tu bukan kucing saya. tu kucing my mum in law.

Izan said...

DEE -
eva tu suka landing cam tu. kekadang mmg tak perasan dia ada kat situ. banyak kali nak terpijak

☆ lieya latif ☆ said...

lieya suke rama2...so mmg suke sgt karpet blog ni....kalo rajin leh laa godek2 kod tukar karpet.....

SJB said...

Montel juga C Eva ni. Cute lah hehe.

Cath J said...

setakat ni... belum terlintas pula perassan bosan on your tempkate hehehhe... I thing its fine..and welcoming..

It's all about you gituuu... ^_^

Izan said...

LIEYA LATIF -
tunggu mood rajin betul2 dtg baru la nak tukar template. actually izan suka sgt2 ngan template ni =)

SJB -
cute kan dear. saya pun geram sgt2 ngan dia...

CATH J -
thanks for ur compliments. I pun tak bosan lg actually =)

rasp said...

alololo geramnya tgk eva tu...
i tak boring dgn template u tapi i boring dgn template i hehehehe...
tapi tu laa malas nak godek2 tukar kan...

lily lotus said...

dah nak sama dia dengan lantai tu. kalau tak perasan boleh terpijak..haha..comel betul

Delimasari said...

uiiitt nk tukar template plak yerk

sWeEtDaRLinG said...

stay with your imej... aku tukar template bila template tu bermasalah, kalau tak, mmg aku tak tukar sbb aku nak template tu jadi imej aku..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month