menu berbuka

Wah.. first time aku letak gambar makanan untuk berbuka puasa tahun ni. Menu berbuka kitorang pada hari ahad lepas: Nasi lauk kerabu perut untuk Mirko dan Mee Rebus untuk aku. =)


Buat 2 jenis makanan bab aku dapat rasakan Mirko tak suka mee rebus. Bila time berbuka aku hidangkan dia mee rebus. Bila tengok spaghetti yang diubahsuai jadikan mee terus dia tak mau makan. Aku suh dia rasa kuah mee rebus tu. Last2 boleh tak dia makan nasi ngan kuah mee rebus. Hahahaha....

Mee rebus simple jer. Bahan2 dalam peti ais banyak da abis. Minggu ni tak pi pasar bab malas....

posted under |

9 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

rajen sis masak even 2org mkn...

NenekPenne said...

i suka kerabu perut....niceeee

Missing Cat said...

rajin ko masak ek izan...aku dah try buat tiramisu ko tu,..mmg sedap, tp mascarpone ke hape ntah nama menatang tu, mahal nak mampus ye kat sini..biskut tu lgla seksa sungguh nak mencari tau, aku pg cari kat kedai bakery baru ada...kekekeke...izan, upload la resepi lasagna...kekekekekeke

@xiM said...

SALAM rAMADHAN UNTUK KAKAK DAN MIRKO..:)

Nora Fuad said...

hi izan.. pandai pulak mirco makan kerabu perut.. he he.. selamat menyambur Ramadhan...

rasp said...

at last terpikat gak mirko dgn kuah mee rebus tu ek hehehehe

Tny said...

Mee rbus masak sendiri? Kelass!!! Sempoi asalkan sedap :)

Delimasari said...

siap ada kerapu perut tu -- mmg rajin

happyichigo♥ said...

pandainya hubby mkn kerabu perut..nampak pun sedap izan!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month