kisah kejar Julia Roberts

Kepada blogger yang da lama baca blog aku ni mesti pernah baca entry aku tahun lepas di mana aku cuba mengejar Julia Roberts semasa sessi pengambarannya di Rome, Italy.



Filem Julia Roberts tu baru keluar kat sini. Kat Msia tak tau la da keluar ke blom. Tajuk filem: Eat Pray Love. Semalam tgk Interview Julia Roberts kat TV. Pengambaran filem ni dibuat di Bali, India dan Rome. Banner filem ni plak diambil kat Piazza Navona.

Kata Julia Roberts dalam interview dia semalam. "Semasa pengambaran di Rome dia asyik makan, makan dan makan." Biasalah tu. Kat Italy apa lagi harus la makan. Hahahaha. Tambah Julia Roberts tajuk cerita ni Eat : Italy, Pray : India, Love : Bali. Apa2 pun jom kita layan filem ni kat panggung. =)

posted under , |

6 critics say:

RiEz said...

hahaha kat msia lom ader lagi...

Diarihatiku1976 said...

Selamat hari Raya Izan..

happyichigo♥ said...

sejak kenal izan, klu ade kene ngene pasal italy mmg terus zaap ingt kan izan ok!! masa tau julia roberts jd elizabeth gilbert blakon eat pray love pun terus ingt izan sbb citer tu ade kat italy gak..eat=italy..ofcourselah kaaan!!
lom ade lagi kat malaysia film ni tp nak tengoook..

Nora Fuad said...

izan, di sini belum lagi.. nov kalau tak salah.. kak memang minat julia r. tak akan miss filem dia..

SJB said...

I pun nak tengok lah movie ni. macam best lah pulak.

Delimasari said...

xmau ketinggalaan nk tgk filem ni

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month