selamat hari raya, maaf zahir batin

Selamat Hari Raya semua.... Kat Msia skang ni semua tgh sibuk nak balik kampung. Rasanya da tak ramai org yang update blog. =)

Minggu ni aku sibuk wat biskut raya. First time wat biskut raya sendiri. Syok jugak wat biskut sendiri. Tambah2 lak bila menjadi tu. Bangga rasanya...


Setakat ni baru buat 2 jenis kuih. Kuih mazola ngan almond london. Cumanya almond london tak celup coklat lagi. Ptg tadi baru pi beli coklat. Esok baru la nak mencelup coklat.

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua kawan2 aku dan juga rakan2 bloggers yang sudi menjenguk blog dari bumi Italy ni. Di kesempatan ni aku mohon maaf sekiranya pernah terkasar bahasa dan menguris hati dan perasaan sesiapa yang membaca isi kandungan blog ni. =)

Hati2 ketika memandu... Bila makan ketupat lemang jangan lupa aku yang jauh di perantauan yang da lama tak dapat makan lemang made in malaysia. Huhuhuhuh

posted under , |

13 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

biskut mazola...nk resipi kak..

atty's said...

nak skit kuih raya izan..

lily lotus said...

salam aidilfitri izan :)

Mrs.Sheikh said...

salam aidilfitri izan..

mazola nampak sedappp... iskkk...
mak kite pun buat almond london tp bulat2 ..:)

oneyani said...

wah kat sane pon ade biskut malaysia eh..(biar nama london pon) hihi

nway selamat hari raya akak

nurhareza said...

salam lebaan izan.. rajin buat kuih raya ye..

RiEz said...

selamat hari raya...huhuhuh =)

Ummi said...

selamat berhari raya nun jauh diperantauan izan..tu almond london ke..almond itali?hiiii

Cik Pah said...

selamat hari raya buat izan dan family yg jauh di italy. maaf zahir dan batin

happyichigo♥ said...

hi izan..selamat hari raya maaf zahir batin..
wah chocolate london izan mesti sedap sbb guna chocolate italy..hubby minta masak kan apa untuk tahun ni? semuga happy selalu di italy!

missgee said...

Izan,
Selamat Hari Raya Aidilfitri 1431H..
Semoga gembira hendaknya :)

SJB said...

Selamat hari raya Izan, wah banyak juga kuih you buat yer.

Tny said...

Mazollah tu mcm biskut kacang kan? Sedaap :P~
Hikhikhik.. boleh plak dia wat kueh raya halfway, then sambung esoknya!!! Hahaha.. :)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month