alkisah sebuah cinta


Anda minat membaca novel? Orang perempuan sangat sinonim dengan novel kan? Orang lelaki ada ker yang suka baca novel ha? Tak tahu la plak aku. Teringat masa sekolah2 dulu, sangat rajin baca novel. Masuk UiTM da jarang baca novel sebab asyik buat assignment. Yeke? hahahaha. Skang ni da lama sangat aku tak baca novel =)

Kepada sesiapa yang minat membaca novel, sila nantikan novel terbaru yang akan diterbitkan tidak lama lagi, bertajuk Cinta Si Kunang- kunang hasil nukilan penulis Nora Fuad. Sinopsis novel ni boleh korang baca dari Facebook Kak Nora.

Apa yang menariknya tentang novel ni? Dalam novel ni Kak Nora membawa para pembaca melancong ke tempat2 menarik seperti Kota Kinabalu, Paris dan New York dengan penuh suasana romantis. Maklumla ada watak Jejaka Italy. Menurut penulis, maklumat2 tentang jejaka italy ni beliau buat rujukan dari blog aku.

Wah, sungguh terharu blog ni dapat memberikan sedikit sebanyak maklumat kepada penulis. Berdebar pun ada. Hahaha... Apa la agaknya yang maklumat yang menjadi inspirasi kepada buku akak tu yer. Kepada sesiapa yang ingin berkenalan dengan penulis dengan lebih lanjut, boleh layari Blog Kak Nora.

Tahniah kepada Kak Nora. Tak sabar sebenarnya nak baca novel akak ni. Sekali lagi saya nak puji ilustrasi kulit buku akak yang sangat cantik ni. Saya sangat suka... Ceritanya mesti lagi menarik. Sama2 kita nantikan... =)

posted under , |

7 critics say:

atty's said...

kty mmg minat baca novel..

rasp said...

i nie suka membaca...
tapi nowadays asyik ada je keje..
sampaikan no time for reading...
i miss my reading time :(

sw33tdarling said...

aku minat baca novel tp dah lama tak membaca... asyik nonton CD jer...

eh eh eh sapa kata lelaki tak suka baca novel.. arwah abah aku suka baca laaaa

CathJ said...

wowww.... best nya jadi inspirasi bagi penulis.... ^_^

nak jugak beli 1.. ^_^

lily lotus said...

dah lama tak layan novel. menarik gak ni. thanks for the promo :)

RaNiA said...

asyik wat assignment last minute..hahhahah

Nora Fuad said...

hi dear.. thanks for the promo.. rasa nak tidur pun tak berapa seronok sebab tak sabar menunggu esok, mahu dapatkan buku!

insya_allah blog izan akan sentiasa menjadi rujuan untuk cerita pada masa hadapan!

thanks dan bravo!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month