chocolate card

Hari Sabtu kami pergi memborong coklat Lindt lagi. Yang paling banyak memborong aku la sapa lagi. Mirko punya hanya black chocolate 85% dan 90% tu. Yang lain2 tu aku yang punya. hahahahahah.

Memandangkan kami asyik memborong coklat Lindt ni kan. Aku mengambil keputusan untuk membuat Lindt membership card. Dengan adanya Chocolate Card ni, setiap kali membeli akan dapat 10% diskaun dan membership card valid di semua kedai Lindt dan tiada tarikh luput. Hurrayy..... Lepas ni leh memborong selalu. Hahahahhah....

posted under |

8 critics say:

Dee said...

aiseh..sedapnya chocolate..balik m'sia kena borong byk2 ni kan..

rasp said...

kelazzz tu...
ada chocolate membership card ek...

KayNisa said...

wahh, kalau nk suruh beli n pos ke malaysia brp kena caj nih? tringin nk try yg bulat2 tu

Azura Iznil said...

O..yummy nyeeerrrr!

RaNiA said...

izan..sedap sgt ke coklat nie??..tgk ko asyik memborong jer...dulu di s.alam tak nampak plak ko rajin makan coklat..nie mesti ko makan sorok2 dlm lemari nie..takut kite mintak...hahahaha...

sw33tdarling said...

10% tu banyak gak tuu kalau dah selalu beli

Lieya said...

Wahhhhh... ini mcm mau kirim jugaklaa... ehehehe

Delimasari said...

mnyak memborong

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month