next visit planning

Planning nak gi Gunung Berapi Vesuvio plak selepas ni. Bila tu tak tau la plak kan. Baru planning jer. Masa gi Pompei aritu ingat kot nak terus ke Gunung Berapi tu pas abis pusing Kota Pompei. Tapi disebabkan cuaca yang panas yang telah menyebabkan aku sakit kepala, semua org pun da tak larat nak jalan so kitorang pun cancelled la buat masa ni.

Tour guided to the Vesuvius with guide vulcanologica authorized by the Region Campania, in mother language, the visit has a duration of about 2 hours.

Cost of the visit par person

Transfer privated included

Ticket of entry excluded € 8.00

Info for groups to contact: info@pompeiholiday.com

Call Center: +39 081 536 98 69

http://www.pompeivesuvio.info

6 critics say:

Dee said...

takut tapi menarikkan tgk volcano ni..nti kalo pegi..don't forget to share the stories..

Anonymous said...

nak ikutttt...
tggu aku grak mlm nie naik bus kul 9
hahahaha,,...keje gile namenye gi tmpt ko naik bus...ahakkkss
-zue-

Izan said...

DEE -
Dee, kalau pergi insyaallah share kat dalam blog ni. Kalau pergi la kan. Kalau tak pergi tak dapat ler. Heheheheh

ZUE -
Mau sebulan baru ko nak sampai sini kalau naik bas dr Malaysia.

rasp said...

cam menariks je tempat nie...
kalo dekat mau dah terjah hehehehe

Delimasari said...

weiiiiiiiiii === nmpk happening sungguh

Izan said...

RASP -
Mmg menarik. Tp tak nak pergi masa musim panas. Mau pitam ditengah jalan =)

DELIMASARI -
Mmg menarik. Ntah bila la nak gi.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month