i'm back

hello everybody...
anybody miss me??? hehehehhe

lama tak update blog bab line tepon kat umah ada masalah. So internet pun tak dpt nk connect. Kenela tunggu teknikal dr telekom repair apa2 yg patut. Ari selasa aritu wat report kat diorang then pagi2 td dpt call dr telekom kata everything is ok now. Then arini i muncul semula....

Bukak2 blog banyak plak tag yang i kene buat. Huhuhuhu. Asyik kene tag je ni. Tak de ke sesapa yang kata nk belanja makan ke kan. Best la jugak. Ni nk kene jawab soalan. Huhuhuhu. Tggu la ye korang klu aku rajin aku wat. Heheheheh

posted under , |

3 critics say:

fauzi said...

patut la sonyap jorr..!
tenet tenat rupenyer!
huhuuh
ok la apa lg..jgn lupe
kite ada request smthing kt blog kite tau..!
heheh cek it out!

aRa said...

Agagagaga...kena tag...welcome to blogging world...klo tak pernah kena tag itew mustahil la...agagagaga

Izan said...

to erin - tenet tenat senyap je la kan. nk wat camana lg.

i da baca blog u. nnt i cerita yek

to farah - sesekali kene tag tak pe gak. ni bertubi2. pengsan gua

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month