terharunya

Pagi td suami aku ada temujanji ngan syarikat yang dia keje. So pepagi lg dia kuar. Mula2 dia ajak aku skali gi ngan dia tp dia nak drop aku kat shopping complex sebelah ngan syarikat tu. Aku tanak la. Everytime dia drop aku kat situ mesti aku shopping. Huhuhuhuhu. Tak tahan la ngan godaan shopping. Hehehehe. So aku kata baik aku dok umah je. Tak abis duit kan. Hehehehhe


Bila da tengahari aku pun mula la masuk dapur. Masa dok sibuk kat dapur suami aku pun balik la..... Bila dgr dia da balik aku pun siap2 kan la meja. Dok tgh siap2 kan meja tetiba ternampak sesuatu atas meja. En. Mirko bawak balik adiah. Huhuhuhuhu. Terharunya saya. Ish tp konpius gak nak kata arini anniversary pape tak jugak. Dia kata sajer nak kasi adiah tak boleh ke? Ish.. boleh sapa kata tak boleh. Dia kata lg sajer nk bg aku adiah bab aku selalu masak untuk dia sedap2. Hahahahahaha. Sedap ke aku masak?


So apa lg meh kita bukak adiah yer. TQ amore.... Grazie. I like it....






posted under , , |

6 critics say:

fauzi said...

cantik..! i likeeee!!
beshhhh! cmtuh la..len kali masak lg sedap2 tau! heheheh

aRa said...

Menjeles dah ni tau...uwaaa...bila la org nak bg farah adiah ni... agagagaga...

best nye ade laki kan...hurmmm...nak cari la...agagagaga...

Izan said...

to erin -

hari2 masak. kekadang da tak de idea nk masak apa. hahahahahha

to farah -

farah, mmg la best ada laki ni. so cecepat cr laki tau. cr yang romantik gitu.

axim said...

wow...baguih la laki hang nooo...kasi hadiah kat bini...so sweeetttt!!

Izan said...

to axim -

ha... amek wat pengajaran untuk masa depan tu axim. hargai bini dok masak kat dapur. =)

NuRuL FaRiHa said...

shweetnyer....

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month