da abis

Citer Sindarela kat TV3 da abis.....









Skang ni klu bosan2 nk tgk citer apa pulak yek??? Citer apa yang best yer korang?

posted under |

7 critics say:

enrico24 said...

ya la cite tu dh abis la.xtau lg nk tgk cite apa skg ni.panas sgt2 la ari ni,nk kuar pun rsa bahangnya.dok umah pulak bosan yg amt2.

aRa said...

A'a...dah abis...esk tak tau nak layan cerita pa izan...biasa kul 9pm dah tercongok depan tv tgu sinderella...pas ni...yg ganti 2 kena check out...best ke idak tapi mcm funny la...

Izan said...

to shariman -

weh, aku br balik jogging tau ni. penat nak mampoih. hang tak pi main basketball da ker? awat? muwema da tak dak ka?

to farah -

tu la mula2 dulu tgk sindarela secara kebetulan bab bosan kat umah. bila da start tengok kene la ikut smpi abis. nak tau ending camana. klu citer baru best bgtau ok. =)

NuRuL FaRiHa said...

hahahha aku ingat bront kene baling ngan kasut wahkakakakka...

Izan said...

to fariha -

cam sweet jer citer tu mula2. then lelama cam geram pun ada. huhuhuhuhu

Hilma Rashid said...

dh hbs..xbest tol.. lg xbest bile ending dia cmtuh..cm hampeh je!

Izan said...

to erin -

tu la pasni taktau nak layan citer apa pulak bila time2 boring nnt. huhuhuhuhu

tp bagus gak ending tu. susah sgt nk pilih last2 tak payah pilih dua2. hahahahahaha

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month