jogging

Da lama sebenarnya plan nk gi berjogging ni. Last2 petang semalam kitorang amek keputusan nk jogging . Tak boleh jadi masing2 berat bdn da naik. Huhuhuhuhu. Camana berat bdn leh naik ni? Aku masak yang sempoi2 jer. Belum masak yang best2 lagi. Mau double berat bdn klu ari2 masak sedap2.


Petang semalam lebih kurang kul 6 petang kitorang bertolak la dr umah ke Tasik Albano. Kat situ banyak org berjogging bila musim panas ni. Ada jugak yang berkelah de sekitar tasik tu, bermandi-manda.

First time jogging pas da bertahun2 tak jogging rasa cepat bebenor penat. Baru lari setengah jam rasa cam da lari 3 jam. Hahahahaha. Mula2 rasa cam da nk balik je. Aku ler yang semput cepat bebenor. Suami aku jenuh paksa aku buat exercise itu ini. Kalau tak camana nk kempiskan perut yang da boroi. Muahahahahahhaha

Tak amek pun gambar masa dok berjogging. Nak concentrate. Bila da nak balik baru la berkesempatan nk amek gambar. Tgk la sekitar tasik Albano ni. Waktu ni da hampir kul 8mlm tp dok terang menderang lagi. Yela musim panas kan. Lambat ler gelap.



Hari2 kene pi jogging start dari semalam. Waaa.....

posted under , |

8 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

hahah ok per jogging!!

enrico24 said...

hey kak!apa kaber?hang g jogging ker?ni mesti byk mkn n xberdiet ni,huuhuhu,sempat lg amik foto erk,awat x g berenang je kat tasik tu.best apa.

aRa said...

Bgs la jogging...farah ngan mak dah berapa kali ckp nak jogging...dah mlm br ingat...agagagaga...alasan kan...tapi mmg nak start la...tapi kan...lagi sebulan pose...hurmmmm....

Izan said...

to fariha -

da lama manjakan diri. bila nk kene mula jogging mula rasa malas. hehehhehehe

to shariman -

aku tak tau berenang la wei. hahahahaha

to farah -

tu la pasal.. mmg skang ni nak mula berdiet dan berjogging hehari. perut da makin penuh ngan lemak

Hilma Rashid said...

a'aahh..best la jogging. erin kt cni xpnh jogging lgsg. suami je. mana nk dan, camimi nk cmpak mana la plak kn!

Izan said...

to erin -

tak pe la nnt bila camimi da pandai jalan leh ajak dia jogging skali. hehehehehehe

sukahati said...

ahaaa...kalo ko kat sini...aku suh ko join aku masuk larian :p

Izan said...

to som -

konfirm aku join ko nyer... weh, ko tu tak yah la lari selalu. biar la membiak skit lemak badan ko tu. hehehhehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month