kasut raya?

Petang semalam pas sembahyang jumaat aku ajak la Mirko gi shopping complex ingat nak usha la apa yang patut... Hehehehehhe. Kat sini bukan musim perayaan, so tengok la shopping complex tu kosong jer... Tp kalau bulan 11 dekat2 nak krismas, ya ampun org punya la ramai. Time tu la sale segala.

Kedai beg ni mmg aku suka masuk. Tp semalam malas nk masuk bab beg aku da banyak. Tp last2 asyik pakai beg yang sama jugak. Yang lain tu simpan wat pekasam... Bukan apa sayang nak guna. Hahahahhahaha.


Tujuan sebenarnya nak beli kasut. Tp aku ni bab kasut mmg la payah. Pusing sume kedai kasut pun mesti tak de yang berkenan. Memandangkan skang ni da nak masuk musim sejuk kene la beli kasut boot supaya kaki tak beku kesejukan. Last2 da masuk 4 kedai tak de satu pun yang berkenan. So besok kita pi shopping complex lain plak yek...

Hahahahhaha... sempat lg tu snap gambo jamban. Sajer nak tunjuk. Nampak jer bersih tp tak bersih pun. Huhuhuhuhuhu


posted under , |

3 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

so, dh wat persiapan raya la ek
tuh la dkt nk raya nih mcm2 kene buat dan beli
tuh yg bz skit
sbb nk buat potluck
sibuk kt dapur la plak pasni
tuh yg jarang update blog

Izan said...

to erin -

nnt jgn lupa citer tau erin. sibuk masak apa la tu kat dapur. tambah2 plak ada pembantu kecik tu cik camimi. =)

aRa said...

motif pic jamban??? agagagaga...kasut sana msti cantik2 kan...ade size 10 dak??? owh...kaki gajah ku kan...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month