beraya di embassy


Lama da nak citer pasal raya ni. Tp tak berkesempatan bab demam kan. So tak berapa larat nak mengadap komputer. Kali ni nak citer pasal hari sabtu aritu embassy buat open house. So marilah kita serbu beramai2 ke embassy. Orang2 Italy pun dijemput memeriahkan majlis. Kita tengok gambar je la yer. Malas nk citer panjang2. Gambar pun tak banyak bab malas nk upload. Hehehehheeh.... Penyakit malas melanda da....







posted under , |

10 critics say:

FaRiHa said...

Izan!!!awat lain nih...ko demam tak sihat ek...

Izan said...

to fariha -

apa yang lainnyer. aku makin gemukkah. hahahahhahaha...

mmg masa ni aku demam pun. selsema teruk. masa arini tekak aku sakit yang amat. makan pun tak lalu...

FaRiHa said...

tak gemuk...makin jelita ni tapi nampak suram maybe sebab demam...coz aku demam mekap pon aku taknak...idakkose aku...

lily lotus said...

nmpk meriah u!

rasp said...

wah meriah ek kat situ... makanan pun cam yummy yummy je...

biasalah yang bila penyakit M tu melanda, tak dpt den nak nolong :D

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

nmpk seronoknye beraya beramai2 kn..
baru rasa suasana hari raya..
btw, izan ur mother ke masak sume tuh?

Izan said...

to fariha -

mekap pun da ilang da asyik kesat hidung ngan tisu. hehehehehhehe

to lily -

tp tahun ni kurang meriah la. tak tau napa. tahun2 sebelum ni lg meriah...

Izan said...

to rasp -

betul tu. tunngu la 2 3 ari bila penyakit M ni nak ilang. =)

to erin -

tahun ni mak izan tak contribute langsung bab sibuk packing barang. tak de masa nak masak2. lg 1 periuk belanga sume pun da tak de da hantar balik. =)

FaRiHa said...

izan aku nak bertanya ini...if a guy starting to talk about marriage,start making ayat yang mcm fikir about future n saying words 'kite'..padahal aku tau yang dier nih jenis straight to the point jarang benda secara kias2...are him ready to give a commitment in marriage...aku tgh seram bulu tengkuk...but in other way aku teruja dengan segala yg cube di interpretkan oleh dier...

aRa said...

amboi...best jugak yek raya kat embassy...bukan selalu jmpa2 mcm ni kan...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month