selepas jamuan raya

Selepas abis je jamuan raya kat umah kitorang ari ahad aritu, majlis serah tugas dijalankan di rumah parents aku. Majlis ni dibuat sempena bapak aku tamat perkhidmatannya di Italy ni. Yela next week derang da nak balik Msia. Pas ni parents aku akan sambung perkhidmatannya di KL. See u guys in KL kalau aku balik nnt ok. Tp skang ni tinggal la aku sorang2 kat sini. Huhuhuhuhuhu.... Sapa nak datang melawat aku ni???? Cepatla aku tunggu ni....





posted under , , |

5 critics say:

lily lotus said...

klau blk sini inform tau..leh jmpa ;)

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

o..kt kl la plak pas nih eh
selamat kl..
kalo jauh2 lg mcm mane?

Izan said...

to lily -

insyaallah.... nnt balik inform sume member. leh wat gathering skali. kan?

to erin -

tak leh nk gi jauh2 da. tak lama lg da nak pencen. =)

rasp said...

i nak gi lawat u... bila u nak pos tiket kapalterbang i? hahahahahampes!

aRa said...

lama tul tak jmpa parent izan kan...sama lama kita tak jmpa sblm ni...tapi hang br je i jmpa kan...tapi i dah rindu le...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month