di manakah eva

Dapatkah korang mencari dimana Eva bersembunyi... Actually dia tak sembunyi pun. Tp tula kan suka sgt melarikan diri ke atas peti ais. So tak dapat la aku nk buli dia. Jom kita tgk wajah2 Eva the cat








posted under , |

11 critics say:

lily lotus said...

hik hikk..so gebuuu!

FaRiHa said...

muahahah eva mcm si walle punyer girlfren plak....eeevvvvvaaaaa....

Kujie said...

cakkk...eva
jom turun..comel sgt

Mieza said...

comelnya...eva pndi posing ek...siap lentuk2 lg..:D gebu tul bulu dia...

Intan said...

olo2.. pndai sungguh eva posing.

siap guling2 lgk. :)

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

so cute!
sian dia nmpk boring
dh life dia mcm tuh dak..?
dia lari dr izan the kaki buli ke?
hehehehhe

hazifah said...

muka toya
Hahahaha

Signorina Syima said...

penyet nyer muka... patut la kena gomol... kat sana ada sawang atau habuk2 tak..

baguih si eva tu, jadi penyapu habuk... huhuhu

aRa said...

Agagagaga...sama mcm kucing i...suka dok tmpt tgi...nnt 1 ari i tunjuk kan pic dia panjat kabinet kat dapur...

rasp said...

amboi nak posing pun amik feel kat atas2 tu :D cute & gebu lah eva!

ladyell said...

alah2...comelnye pic yg last skali tuh...kemain manje lg die...selamat lh tu kononnye kt tempat tinggi2...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month