muncul lagi

Nampaknya musim tag mengetag dan award sudah kembali. Banyak award2 dan tag2 dr blogger aku tak tempek kat blog aku ni. Mintak maaf la yer. Bukan tak sudi, tp banyak hal2 lain yang nak diuruskan. Tambah2 plak musim sejuk ni nak mengadap komputer pun segan jer... Sedap kalau dok dalam selimut sejuk2 ni kan. Hehehehheheheh.


Ni ole2 yang diberikan oleh @LiYaNNuaR Makacih jer.... Walaupun saya org perak tp pernah pi Menara condong ni sekali jer. Huuhuhuhuhuhu...



Ni plak award dr kak mieza... Tima kasih yer kak... Kak mieza ni baik tau even tak pernah bersemuka tp saya tau akak mmg seorang yang baik hati. Da tu pandai masak lak tu. Bebila leh la say nak bertandang umah akak pekena kari ayam ke kan.. Huh... Kecur air liur da ni... =)



Friendship award ni aku dapat dr Ladyell. Thanks yer kerana sudi bg award. Friendship forever. Dengan murah hatinya aku nk bg award ni kat sume yang slau singgah kat blog aku. Jangan ler segan silu nak amek award ni.



Tag ni lak aku dapat dr Rasp Kali ni bersemangat skit. Pas je dapat tag ni terus je letak kat blog tanpa berlengah2 lagi. Yela kalau tak bertimbun2 utang. Hehehehehhehehe..... kepada sesapa nak amek tag ni silakan la yer. Letak kat blog korang.

Lastly, thanks to all bloggers yang sudi memberikan award dan yang sudi menjejaklan kaki ke blog aku yang tak seberapa ni. Minggu ni kurang skit ler citer. Sejuk arrr.... Tu yang malas nk update blog. Huhuhuhuhuhuhuh

posted under , , |

3 critics say:

Mieza said...

tq yang...sudi ambik award akak...nanti ada lg tau 2 award...akak publish ptg skt...ambik gak ya...:D

lily lotus said...

ok award lain i dh dpt..i amik frenship golden award tu yer..tq!

rasp said...

thx sudi amik award tu!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month