Hindustan in Italy

Da lama aku tak tengok cite jiwang hindustan sejak aku datang italy ni. Hujung minggu aktiviti kitorang akan gi tengok wayang. Hari sabtu aritu kitorang gi tengok citer Slumdog Millionaire. Da lama citer ni kuar sebenarnya. Mirko nak sangat2 tengok citer ni bab dia kata citer ni menang Oscar Award. Aku lak tak tau pun citer tu citer Hindustan.

Tak sangka2 citer Hindustan pun ada kat panggung wayang kat sini. Yela kat sini tak pernah jumpa pun CD atau DVD citer Hindustan. Kat TV pun derang tak pernah tayang filem Hindustan. Kalau kat London senang je nak jumpa citer Hindustan.

Berbalik pada citer Slumdog Millionaire ni. Kat Msia aku taktau la ada ke tak. Sila jawab je korang2 kat Msia. Filem ni ada kuar tak kat sana? Saja je nak tau. Maklumla aku tak update sangat. Best sangat citer ni. Penuh ngan adventure dan pada akhir filem aku rasa nak nangis pun ada. Maklumla aku ni kan sensitip skit kalau tiba bab jiwang2 hindustan ni. Jalan citer ni agak berlainan ngan filem2 hindustan yang aku pernah tgk sebelum ni. Mmg original. Tak de tiru dr mana2 filem lain. Korang da tengok ke? Kalau tak nnt aku citer. Kang kalau aku citer padahal korang da tgk wat penat aku citer je kan. So nak citer ke tak yah????

posted under , |

5 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

oh hindustan aku tak layan...haku layan korea mcm coffee prince tuh...ohh harus layan ini...

Erin Rashid said...

izan, erin tak layan hindustan
tapi kalo izan cerita dan erin rasa tertarik
dgn pantasnye erin cari citer tuh kt internet
download la apa lagi!!
hehehhehe

rasp said...

ntah la sis..dah main ke lum ek..i kurang ikut skit lah perkembangan filem hindi nie..tapi mmg salute lah kat depa nie..dah go international kan..malaysian bila lah plaks :D

lily lotus said...

erk tak pernah terlintas plak nak go-thru list citer hindustan kat cinema..hehe..u story mory jerlah

aRa said...

Owh...i cerita hindi lelama ajor i suka...mcm kuch²...era itew je i suka...yg terbaru ni mcm ntah...mls...selalu tul tv3 tunjuk kan ari sabtu...i tak layan...agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month