i'm nervous


Dua tiga arini aku tak senang duduk. Nervous la wei... Tggu dan lihat jer apa keputusannya nnt. Bila nak dapat keputusannya aku pun tak tau lagi. Harap2 secepat mungkin. Nak update blog pun rasa cam tak semangat jer. Nanti bila da dpt keputusan yang memuaskan barula aku bgtau korang sume.

Ha....pada sesiapa yang da mula pikir bukan2 tu sila hapuskan angan2 anda... Aku skang ni sedang mengibarkan bendera merah. So pada sapa yang berangan nak jd aunty tu harap2 bersabar la yer. Hahaahahahaha....


p/s: gambar tak de kene mengena ngan tajuk. saja letak gambar ni masa kitorang balik msia aritu. suka gambar ni bab nampak kawasan bukit bintang tu sungguh meriah ngan cahaya lampunya... photographer kesayanganku candid gambar ni. =)

posted under , |

15 critics say:

DiLLaRY said...

ahahaha...nervous sbb ape ni kak oi?? g tau nk jgk tau...huhuhu

Diarihatiku1976 said...

lorr.. harap2 semua ok kan..

RiEz said...

wah ko nerbes sebab nak beli tiket kapal terbang nak lik msia eh?eh ni kat bukit bintang kan....

:: p R i n c E s S _ N :: said...

alorrr....nervous ape ni..igtkn N nk jd aunty daa..

Are_Long said...

nasib bg tau....
hahahah..
of course masing2 dah pk 2 ajerr...

Dee said...

saspen2..

Maswani said...

apa yg nervous tu? nti cpt2 bagitau ekk..hehe..

masviona said...

dlm picca nih nmpk mesia cam kat oversea jer hikssss...:)

lily lotus said...

aku doakan yg terbaik kay utk result tu ;)

Mrs Taj said...

can't wait for the next entry!

sukahati said...

agak-agak, lebih berdebar dari nak amik result SPM ker?? hehe

Signorina Syima said...

result apa ni?? ko main aum-chak rupanya...

result apa wei??

eedany said...

Apa pun...semoga result ok-ok saja.

dah lama tak pergi Bukit Bintang! Rindu pula.

rasp said...

hahahahahaha mcm tau2 je ada yg verangan jadik aunty ek...

neway..all the best!

Missing Cat said...

weh,result ape ni...??? cite ko tergantung lar...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month