my dvd collection

Ni la akibatnya kalau da gila tgk Smallville. Skang ni aku da sampai musim ketujuh. =) Mula2 start tgk Smallville ni aku tgk sorang2 jer. Then lama2 Mirko pun naik berkenan tgk Smallville ni. Skang ni layan Smallville berdua. Tp kekadang tu Mirko yang lebih2 dari aku.

DVD ni bukan semua aku beli sendiri. Berapa kerat jer aku beli sendiri. Yang lain tu ada yang dihadiahkan oleh mak mertua, adik Mirko, dan juga Mirko.


posted under , |

12 critics say:

Maswani said...

I pn minat giler citer ni..mmg best kan.. hubby I lak minat sbb ada Lana..hehe..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh kak...byk dvd...beshnyerrr...

rasp said...

i 1 and 2 season ikut gak laaa...now ntah la season brapa dah tak terikut *ihiks*

pinjam leh hahahahaha

♥ Ambia Aziz-Suhaimi ♥ said...

Yes, Izan..good good..even Ambia pun ada banyak collection vcds korean, japan, english series..haha....tp yang membelinyer encik hubby..haha..kiter layan je...

Scha said...

izan suke smallville ye bestkan :)
kalau zaman kakscha kecik2
80s dulu
ade videotap
terus recordkan
hehehehe retro habis

neezareef said...

btl2 fan smallville la nih

~Iza~ said...

hahaha..aku pulak kumpul DVD citer 'Monk' baru sampai season 6..nak beli yg lg latest nak kena tunggu balik MSia baru leh beli..kat sini tak jual pulak DVD Monk..huhuhu..

Dee said...

skali dh tinggal malas lak nk follow..

lily lotus said...

satu genglah dgn abg aku..so aku rembat jer dia punya..haha

elle said...

Izan, citer heroes tak minat ke.. Saya minta member dload dari internet je.. Best gak!

bspotgurl said...

Ermm I pernah minat but then dah lama stop tgk citer ni...

sWeEtdARLinG said...

ffuhhh haku frust lana mati

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month