congratulation eryn

Tahniah Eryn....

Terima kasih banyak2 kerana setia mengikuti blog aku ni dan selalu meninggalkan komen dan jugak jejak kaki ko kat blog aku nih =)
Tengokla ha... Eryn menduduki tempat yang pertama. Jenuh gak la yang lain2 tu nak kalahkan. Mula2 tu banyak saingan dr blogger2 yang lain. Tp semuanya tak leh nak kalahkan ko Eryn...

Apa lagi jangan lupa bg alamat ko aku nak poskan adiah kalender 2010 yang telah aku janjikan. Berapa lama nak sampai Msia aku tak pasti. Nanti aku tanya mamat atau minah yang kerja kat pejabat pos tu. Harap2 ko sudilah terima pemberian aku yang ciput ni. Kalau tak suka pos balik kat aku. Hahahahahahhaha... Gurau jer. Kalau tak suka ko kene suka jugak.

posted under , |

11 critics say:

Diarihatiku1976 said...

wahhh .. tahniah dari akak gak eryn..akak tak tersenarai tuuu. jeles

Delimasari said...

tahniah eryn...
teruskan bercerita, kami ttp follow

Ms AiReEn MoHd said...

WAAKAKAK asal ko pos sudah ko jgn menipu macam neezareef sudah la...penipu besar okeh..janji nak anta adiah dekat due bulan adiah tak anta..bukan aku sorang klene ade lagik yg kene tipu...tobat aku tak kan masuk blog die...tunggu aku bikin satu entry khas jer suh boikot blog si kaki penipu ni...jgn sesape terpedaya ngan kontes atau pun hit captures die tu...die anta pun...da berbakul org hamun...

aku harap ko tak la berangai mcm tu...sungguh memalukan okeh...nanti org kate tak mampu nak beli adiah nak bikin gak...ha die tu da kene hamun mamcam tu la kat ym ngan geng2 aku..padan kan muker...

ehmelalaut lak aku...ko da dpt alamata aku ka...ok thanks dear....lambat cepat aku tunggu..janji ko anto ekk..kecik besar tak der hal..janji ko ikhlas...persahabatan perlu keikhlasan bukan penipuan..wakaka tu tuju kat neezareef penipu...

lily lotus said...

tahniah untuk si dia, jenuh wei nak kejar dia..laju tul lari..haha

Ms AiReEn MoHd said...

maceh kat kowang...huhuu maceh izan..aku tunggu gak ni..kekeke ingat nok ko jgn jd manusia seperti yg aku sembang kat blog..kalau ko tak der mase takper hold jerk..janji bg tau aku..aku tak marah...ko duk diam mcm batu nisan aku akan marah..meletop terus..huhuhu..tapi tak kan punye..aku syanag ko...hehehehehe dan dan jer kan...

... said...

Salam Eryn. Berilah tip kat babah macamana nak popularkan blog. Ada bahan menarik pun jika orang tak baca tak guna. Betul tak Eryn?

SJB said...

Congrat to Eryn ... yaaaa

Erin Rashid said...

seb baik aku tak terperasan. hahahha... tahniah eryn okk!

Ms AiReEn MoHd said...

weh babah nak tau pasalape,....blog aku mmg tak glemer pun..aku hanaya duk di ceruk mesia ni...meh la babah join kami

rasp said...

blog u mmg best lah sis....
nak nak bila dpt stori morri pasal suasana kat sana...
tak dpt gi, dpt baca pun ok kannnn...

POSH76 said...

wow congrate to eryn...nasib baik aku bz giler kalu tak eryn mesti dah kalah...hehe just joking jgn mara yer erynnnn

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month