pos hadiah untuk Eryn

Pagi semalam aku pi pejabat pos untuk pos hadiah untuk Eryn, yang telah berjaya menduduki tempat pertama dalam carta Blogger of the Month untuk bulan November.

Aku wat pos biasa jer Eryn oi... Tp tu la... aku tanya minah kat pejabat pos tu bila boleh sampai Malaysia, dia kata tak tau. Mungkin seminggu, 2 minggu. Mungkin juga sebulan. Tp mmg akan sampai walaupun lambat. Ko tunggu je kat depan pintu ko tu Eryn. Bila da sampai jgn lupa bagitau aku.
Kalau tak sampai bagitau aku jugak. Biar aku belasah minah kat pejabat pos tu. =)

Kepada blogger2 yang lain. Kalau korang ingat entry aku yang lepas, aku bgtau ada 2 hadiah kan. So ada satu lagi hadiah yang menanti pemenang untuk bulan ni.

posted under , |

10 critics say:

CikMin said...

sah2 la eryn menang lagik...dia cukup suka ni klu suh komen2...

Ms AiReEn MoHd said...

thanks babe..ok i'll let u know once i received ..huhuhu jauh tul adiah tu nak sampai ekkk..hikhik..

terima kaseh izan..ko punye tak sampai ko bg time balik mesia nanti jerk..huhuhuh siyes no n3 penipu for u..sebab aku tau ko bukan org yg mcm tu..ko pun da let know byk kali..aku pun paham ko sgt jauh tu..huhuhuh

SJB said...

Cool..

bspotgurl said...

wah wah.. bestnyee ade hadiah utk pemenang

Cik Pah said...

congrats eryn- mmg takleh kejar lah dia nyer comment tuh..

sWeEtdARLinG said...

tahniah sekali lagi buat eryn.. untungnya dapat calendar dari Italy...

lily lotus said...

jauh tu..takpe yang penting gift tu sampai kat penerima

Baby said...

hope bkn aireen la yg menang lg ek..erm..sy suka blog kamu sbb ley tau sdikit sbyk tentang italy tp sy hanya mmpu mbaca nk comment malu..tp sbb hadiahnye psl n tringin nak hadiah dr sana sy comment gak tiap entry kamu.rajin2 la update blog yeaa

Ms AiReEn MoHd said...

go baby go bay..aku harap baby menang kali ni...cepat la baby ko kenen laju kekomen ni....aku komen ikut suker aku jerk

Delimasari said...

jom reramai kte serbu blog izan ni.
caya leeeeeeeeeeeeee..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month