award from canada

Thanks SJB for the sweet award. Jauh award ni dtg. Dari canada lagi ha... Ok, SJB nak tau 10 things that make me happy:

1-bila pi melancong. Mesti la happy kan bila dpt pi negara org =)


2-bila dapat makan aiskrim. Da nak start musim panas, best woo makan aiskrim. Kedai aiskrim pun da mula laku.


3-bila pi saloon rambut. Maklumla rambut aku kekadang kalah rambut singa. hahahaha


4-bila ada org belanja makan. So sapa nak belanja aku makan ni??? =)


5-bila duit gaji masuk. Harus la gembira kan. Mula la terbayang macam2 nak beli.

6-bila mood rajin aku dtg. Macam2 aku akan masak. Sendiri masak sendiri makan la wei...

7-bila kene puji ngan mirko aku masak sedap arini. Kembang...


8-bila mirko amek aku kat tempat keje. Syoknya... =)


9-bila tanam pokok bunga atau sayur, bila hasilnya tumbuh dengan baik sekali, Sapa tak gembira kan?


10-bila dapat makan coklat. Aku hantu coklat. Hari2 makan coklat pun tak jemu2 =)


Aku nak bagi award ni kepada 10 bloggers yang lain. Mereka yang terpilih ialah:

-Rasp
-Cikmin
-Lily lotus
-Katak Ijau
-Syisyi
-Ibu Ilham
-Delimasari
-Mama Hanim
-Missgee
-Zack

Yang tak tersenarai tu kalau nak wat pun leh gak. Amatlah dialu2kan.

posted under , |

8 critics say:

Mama Hanim said...

terharu nya ada dlm list.. hehe.. tq izan..
nti saya bt dlu, bru amik ye..tq2.

SJB said...

Yeahhh your homework is done! :D.

ibu ilham said...

uuiishh tak sangka nyer nama saya pong ada.. tq.... nanti saya wat ye... :)

rasp said...

congrats menang award sis...
and tq tq tq for sharing it dear...
nanti i amik k....

Delimasari said...

tqvm === izan
SIS hepy sgt ...
SIS sambut award ni......!!!!!

lily lotus said...

thanks! jauh aku dapat award ni...hiks

~ Lady ell ~ said...

mestilah kembang bila kena puji suami kan..kalau bukan suami lg kembang ekk..:)

ell rasa tgn izan ni sejuk la..tanam apa2 semua menjadi.pastu ell pelik gak izan ni mmg species kurus ekk,mkn coklat ari2 pun maintain je.

Katak Ijau said...

time kasih ijan...
sori..tak perasan ko bg award nih.. :)
i likeee...
nanti aku buat exercise ko yer...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month