sejuk.. sejuk....

Cuaca makin sejuk... Ramai yang demam dan sengal2 badan akibat sejuk yang menusuk ke tulang. Tu belum masuk musim winter lagi tu. Tak lama lagi winter lagi sejuk weh...

posted under |

15 critics say:

p R i n c E S s _ N said...

perghh......musim sejuk sudaaa...

KayNisa said...

kat malaysia pun musim sejuk ni. hujan je pagi petang siang malam. kedah & kelantan dah banjir.. kl pun dah banjir kilat last week. tapi tak de la suhu 5 darjah.. hehehe

e_ja said...

hi izan,

lama x dtg sini..uihhh sejuknya..hampir beku tu..huhu..

Dee said...

kwn sy gi paris..sudah -2C..dh turun snow..kalo me..sure gigil abis..hahaha..

lily lotus said...

yg dewasa pun tak tertahan kesejukannya, apatah lagi budak kecikkan. apepun take care yer

CathJ said...

waduhhh... sejukkkk nya....

Mrs. GordoEdi said...

uish..sejuk sgt dah tue..ehehe..nway take care!

SJB AKA SUE J-B. said...

Same here.

atty's said...

takecare tau izan..

Nora Fuad said...

Di KL pun hari2 hujan..petang dan malam terutamanya.. sejuk juga tapi tak akan sesejuk winter di sana..

Mrs.Sheikh said...

bile nak merasa sejuk luar negara nii..... :)

Mrs.Sheikh said...

bile nak merasa sejuk luar negara nii..... :)

:-) said...

kat malaysia biasalah dah masuk musim hujan...hari2 hujan....

sw33tdarling.com said...

sejuk ekon pun aku tak tahan... ada hati nak merasa sejuk original.... hehehehehe

Delimasari said...

kami pun sejukkk juga ===
petang je hujan begitu lebat

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month